Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Konijn op Vlaamse wijze
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
konijn
of stukjes
▢
½
liter
bruin bier
▢
1
ajuin
▢
1
blad
laurier
▢
wat
tijm
▢
peper
▢
zout
▢
een beetje
bloem
Instructies
Draai het konijn in wat meel om.
Laat de ajuin in boter of olie glans bakken, maar toch goed bruin worden.
Smeer tijm, laurier, peper, zout en eventueel mosterd op de stukjes konijn en laat alles in ± 10 minuten goed bruin stoven.
Overgiet met bruin bier en laat dan nog een tijdje stoven tot het vlees gaar is.
Notities / Tips / Wijnadvies
Dien op met een gestoofde peer, een gekookt aardappel of met frieten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Wild
Land van herkomst
België