Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Koningsbrood
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Bakplaat
Oven
Steelpan
Ingrediënten
▢
300
gr
suiker
▢
300
gr
boter of margarine
▢
350
gr
bloem
▢
1
ei
▢
300
gr
grof gemalen gemengde noten
▢
100
gr
gehakte sukade
▢
100
gr
greinsuiker
▢
3
el
slagroom
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C).
Maak een stevig deeg van boter, suiker en bloem en rol het uit tot een ½ cm dikte op een ingevette en met bloem bestoven bakplaat.
Maak in een steelpan een mengsel van de overige ingrediënten en laat het even warm worden (niet koken).
Strijk het mengsel uit over de koek.
Bak de koek 10-15 minuten.
Meteen na het bakken in vierkantjes snijden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Koek