Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Krokant Gebakken Visfilets met Huisgemaakte Tartaarsaus
Deze krokante gebakken visfilets zijn perfect voor een smakelijk bijgerecht, compleet met een pittige, zelfgemaakte tartaarsaus. Ideaal voor een heerlijke maaltijd met het hele gezin!
Porties:
4
Bereidingstijd:
1
uur
uur
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
diepe borden
Frituurpan
Koelplaat
koksmes
Mengkom
snijplank
Spatel
Ingrediënten
▢
1
kg
visfilets
▢
2
eieren
▢
1
bord meel
▢
1
bord paneermeel
▢
Peper naar smaak
▢
Zout naar smaak
Voor de tartaarsaus:
▢
1
grote
kom mayonaise
▢
2
sjalotten
fijngesneden
▢
2
à 3 augurken
fijngesneden
▢
1
scheut
worcestershiresaus
▢
Peterselie
gehakt
▢
Bieslook
gehakt
▢
Peper naar smaak
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Serveer met een frisse Muscadet wijn voor een perfecte combinatie met de krokante vis
Voedingswaarden
Calories:
400
kcal
|
koolhydraten:
30
g
|
Protein:
35
g
|
Vet:
15
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
2
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Vis
Land van herkomst
Internationaal
Geschikt voor Dieët:
Notenvrij