Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Krokante Kaassoufflés uit de Airfryer
Maak zelf deze heerlijke krokante kaassoufflés met bladerdeeg en smeltende kaas. Ideaal voor feestjes of als snack. Bereid ze snel en eenvoudig in de airfryer voor een perfect resultaat!
Porties:
10
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
airfryer
Schone ondergrond
bakkwastje
Kom voor ei
Bord voor paneermeel
Ingrediënten
▢
1
pakje
bladerdeegplakjes
▢
10
plakken
kaas
▢
1
ei
▢
250
gram
paneermeel
Instructies
Leg de bladerdeegplakjes op een schone ondergrond met de bebloemde kant naar beneden.
Plaats een plak kaas op elk bladerdeegplakje.
Klop het ei los in een kom en smeer een dun laagje ei over de kaas.
Vouw de bladerdeegplakjes dicht en druk de randen goed aan.
Smeer de buitenkant van de kaassoufflés in met een beetje van het geklopte ei.
Haal de gevulde bladerdeegpakketjes voorzichtig door het paneermeel zodat ze volledig bedekt zijn.
Plaats de kaassoufflés in de airfryer en bak ze op 180 graden gedurende 8 minuten, tot ze goudbruin en krokant zijn.
Serveer warm en geniet van deze heerlijke, smeltende kaassoufflés.
Notities / Tips / Wijnadvies
Combineer deze kaassoufflés met een droge witte wijn zoals Chardonnay of Sauvignon Blanc voor een frisse tegenhanger.
Voedingswaarden
Calories:
150
kcal
|
koolhydraten:
14
g
|
Protein:
5
g
|
Vet:
8
g
|
Zout:
0.4
g
|
Sugar:
0.5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Airfryer
/
Snack
/
Voorgerechten
/
Warme hapjes
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch
Feestdagen etc
Oud & Nieuw
/
Picknick
/
Verjaardag