Deze krokante surimiburgers met een frisse radijssalade en Dijonvinaigrette zijn perfect als lichte lunch of snelle maaltijd. Heerlijk op een vers broodje!
Maal de surimi, cornflakes en eieren in de keukenmachine tot een glad mengsel.
Breng op smaak met zout en peper.
Vorm vier burgers van het mengsel.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de surimiburgers op matig vuur in 10 minuten goudbruin en gaar.
Was de sla en scheur deze in stukken.
Was de radijs en snijd in dunne plakjes.
Snijd de bolletjes open en beleg met een blaadje sla.
Meng de rest van de sla met de radijs en vinaigrette.
Leg de burgers op de broodjes en serveer met de salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met extra Dijonmosterd en een handje knapperige rucola voor extra pit.Wijnadvies:Een frisse witte wijn zoals Eugène Loron Mâcon Villages Blanc past perfect bij deze visburger.