Krokante Visburger met Piccalilly-Mayo en Zuurdesembrood
Probeer deze heerlijke krokante visburger: malse kabeljauw met rucola, geroosterde paprika en een zelfgemaakte piccalilly-mayosaus, geserveerd op knapperig zuurdesembrood.
Snijd de kabeljauw in twee delen en bestrooi met zout.
Haal de kabeljauw door de bloem, dan door het losgeklopte eiwit, en tenslotte door de verkruimelde cornflakes.
Leg de kabeljauw en de sneetjes zuurdesembrood op bakpapier in de airfryer en bak op 180°C gedurende 8-10 minuten, totdat de kabeljauw knapperig en goudbruin is.
Meng de mayonaise met de door de zeef geperste piccalilly in een kom.
Houd een beetje van de saus apart voor later gebruik.
Besmeer één zijde van iedere snee brood met de piccalilly-mayosaus.
Verdeel de rucola en repen geroosterde paprika over twee sneetjes brood.
Leg op elke snee een stuk gebakken kabeljauw.
Voeg nog wat piccalilly-mayosaus toe bovenop de kabeljauw en bestrooi met ringetjes bosui en gesnipperde rode ui.
Dek af met de overige sneetjes brood en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:Serveer met een droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een frisse Chardonnay.