Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Kruidenrolletje
Smeuïge roomkaas, verse kruiden en knapperige noten. Samen opgerold tot een perfect voorgerecht. Uit de Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
cocktailprikker
Ingrediënten
▢
45
g
walnoten
gepelde
▢
2
tortillawraps
▢
100
g
roomkaas naturel
verse
▢
15
g
dille
verse
▢
13
g
bieslook
verse
▢
15
g
munt
verse
Instructies
Hak de walnoten grof.
Verwarm de wraps in ca. 2 min. in een droge koekenpan.
Leg de wraps op een snijplank en besmeer dik met de roomkaas.
Strooi de walnoten erover.
Verdeel de takjes dille en bieslook over het midden van de wrap.
Pluk de blaadjes munt van de takjes en leg op de roomkaas.
Bestrooi de wraps met peper en zout.
Rol de wraps rond de vulling stevig op.
Bewaar de wraps tot gebruik in plasticfolie in de koelkast.
Haal de wraps uit de folie.
Snijd de zijkanten van de rol.
Snijd de rollen elk in 6 stukken.
Steek de rolletjes met een cocktailprikker vast.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Noten
/
Voorgerechten
/
Wraps
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch