Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kruidige Groenteburgers met Pittige Peperspinazie
Een heerlijk vegetarisch gerecht met kruidige groenteburgers, pittige peperspinazie en gekookte aardappels. Lekker licht en voedzaam!
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Wok
koksmes
snijplank
Ingrediënten
▢
50
g
aardappels
zak à 500 g
▢
5
eetlepels
zonnebloemolie
▢
4
groenteburgers
schaaltje à 2 stuks
▢
3
zakken
verse spinazie
à 300 g
▢
1
cup
Boursin Cuisine Drie Pepers
245 g
Instructies
Borstel de aardappels schoon en kook ze in de schil gaar gedurende 15 minuten.
Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak de groenteburgers in 5 minuten gaar en goudbruin.
Verhit de overige olie in een wok en roerbak de spinazie beetje bij beetje.
Roer de Boursin Cuisine Drie Pepers door de spinazie en verwarm het geheel nog 1 minuut.
Serveer de groenteburgers met de pittige peperspinazie en de gekookte aardappelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir past goed bij de kruidige groenteburgers en de pittige peperspinazie.
Voedingswaarden
Calories:
450
kcal
|
koolhydraten:
35
g
|
Protein:
18
g
|
Vet:
28
g
|
Zout:
1.2
g
|
Sugar:
3
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
Land van herkomst
Nederland
Jaargetijde:
Lente
/
Zomer
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch