Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kruidnootjes van Astrid Veltman
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
40
gram
boter
▢
50
gram
bloem
▢
50
gram
zelfrijzend bakmeel
▢
50
gram
basterdsuiker
▢
zout
als u ongezouten boter gebruikt
▢
½
eetlepel
speculaaskruiden
▢
2
eetlepels
melk
Instructies
De boter zacht roeren met de suiker, het zout en de kruiden. De
helft van het zelfrijzend bakmeel met 1 lepel melk erdoor
melk erdoor kneden. Hiervan kleine balletjes vormen en deze op
Bakken als speculaasjes ( 15 min.). Ca. 170 graden Celsius.
Eet smakelijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Koek
Land van herkomst
Nederland
Feestdagen etc
Sinterklaas