Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lamskotelet met ras-el-hanout en sperziebonen
Porties:
2
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
eetlepel(s)
ras-el-hanout
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
lamskoteletten
▢
sperziebonen
▢
zout
▢
peper
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Ik had nog bonen in een weckpot.
Gebruik je verse, dan verwijder je de puntjes en kook ze dan tot beetgaar.
Bestrooi de lamskoteletten met ras-el-hanout, zout en peper.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de koteletten aan beide zijden.
Verwarm intussen de sperziebonen.
Verdeel de koteletten en de sperziebonen over de borden
Notities / Tips / Wijnadvies
Geef er eventueel ook nog gebakken aardappels bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees