Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lamskoteletten met peterselie knoflookboter
Porties:
2
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
aluminiumfolie
Koekenpan
Ingrediënten
▢
2
el
olijfolie
▢
3
el
peterselie
fijngesneden
▢
2
teentjes
knoflook
▢
20
gram
boter
▢
4
lamskoteletten
▢
zout
▢
peper
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar
Pel en snipper de knoflook.
Snijd de peterselie fijn.
Bestrooi de koteletten met zout en peper.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de koteletten aan beide zijden.
Keer regelmatig om.
Bak beide zijden ongeveer 5 minuten.
Haal ze uit de pan en bewaar onder een stukje aluminiumfolie.
Zet de warmtebron lager en laat de boter in dezelfde pan smelten.
Fruit de knoflook en voeg dan de peterselie toe.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met b.v. haricots verts of flageolets (groene kidneyboontjes).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees