Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Lamsshoarma met paprikasaus
Snel te maken
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Keukenmachine
staafmixer
kannetje
gourmetpannetje
gourmetgrill
Ingrediënten
▢
4
geroosterde paprika's
uit pot
▢
2
teentjes
knoflook
geperst
▢
1
theelepel
tijm
gedroogde
▢
100
ml
vleesbouillon
van tablet
▢
1
rode ui
in partjes
▢
200
g
lamsshoarma
▢
2
shoarmabroodjes
in vieren
▢
olijfolie
Instructies
In keukenmachine of met staafmixer paprika's met knoflook en tijm pureren.
Bouillon erdoor mengen.
Saus op smaak brengen met zout en peper en overdoen in kannetje.
In kom uipartjes mengen met vleesreepjes.
In gourmetpannetje scheutje olijfolie verhitten.
Kwart van shoarmavlees in 3-5 minuten gaarbakken.
Intussen 2 shoarmabroodpuntjes onder gourmetgrill roosteren.
Beetje paprikasaus over vlees schenken en even meewarmen.
Brood opensnijden en vleesmengsel erin scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brunch
/
Lamsvlees
/
Lunch
/
Vlees