Smelt de boter, bak de champignons 5 minuten zachtjes, voeg slagroom toe en laat inkoken.
Voeg zout en peper toe en roer de helft van de geraspte kaas erdoor.
Roer majoraan, zout en peper door de spinazie.
Strijk een laagje saus op de bodem van de ovenschaal, verdeel er spinazie over en bedek met 3 lasagnevellen.
Verdeel hierover de helft van de tomaat, spinazie, gorgonzola en saus.
Bedek met 3 lasagnevellen en verdeel de rest van de tomaat, spinazie, gorgonzola en champignons erover.
Dek af met de laatste lasagnevellen.
Verdeel de rest van de spinazie en saus erover en strooi de rest van de geraspte kaas erover.
Dek af met aluminiumfolie en bak ± 30 minuten in de oven.
Verwijder het folie en laat nog ± 5 minuten gaar worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een frisse salade en stokbrood.Wijnadvies:Een fruitige rode wijn, zoals een Chianti, of een volle witte wijn, zoals een Chardonnay.