Deze heerlijke vegetarische lasagne combineert romige feta en spinazie met een frisse yoghurtsaus en sappige tomaten. Een smaakvol en voedzaam gerecht!
Meng de spinazie met nootmuskaat, peper, zout, yoghurt, knoflook, eierdooier en verkruimelde feta.
Vet een ovenschaal in en leg om en om lagen spinaziemengsel en lasagnebladen.
Eindig met een laag lasagnebladen.
Meng de yoghurt met het losgeklopte ei en de helft van de Parmezaanse kaas.
Schenk de saus over de lasagne en bedek met plakjes tomaat.
Strooi de resterende kaas erover.
Bak de lasagne 35 minuten in de oven tot hij goudbruin en gaar is.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een frisse tomatensalade en knapperig stokbrood.Wijnadvies:Een lichte witte wijn zoals Sauvignon Blanc of een frisse Verdejo past perfect bij deze lasagne.