Smelt voor de bechamelsaus de boter in een pan en roer de bloem erdoor .
Gaar 5 minuten op laag vuur en schenk beetje bij beetje ,al roerend met een garde de melk erbij.
Kook de bechamelsaus circa 15 minuten en breng op smaak met beetje zout of peper.verhit een scheutje olie in een pan en bak de champignons en de paprika 5 minuten.
Voeg de knoflook en het gehakt toe en bak tot het gehakt rul is.
Voeg de tomatenpuree en de italiaanse kruiden toe en verwarm al roerend 5 minuten op laag vuur.
Roer de doperwten erdoor en breng op smaak met een beetje zout of peper.
Schep een laag gehakt op de bodem van de overschaal, verdeel er een laag lasagnevellen over en bedek deze met een laag courgetteplakken.
Herhaal dit, maar eindig met gehakt.
Verdeel de bechamelsaus en geraspte kaas erover.
Bak de lasagne circa 40 minuten in een voorverwarmde over van 180 graden