Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lauwwarme aardappelsalade met spekblokjes
Snel te maken.
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zak
sperziebonen
gebroken 250 g
▢
2
bakken
aardappelpartjes
met rozemarijn en zeezout, à 425 g
▢
1
ui
▢
1
handpeer
▢
5
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
eetlepel(s)
azijn
▢
1
theelepel
mosterd
▢
1
zakje
walnoten
50 g
▢
1
duopak
gerookte spekblokjes
250 g
▢
1
zak
sla met tuinkruiden
200 g
Instructies
Sperziebonen in 8 minuten beetgaar koken, afgieten en laten afkoelen.
Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in koekenpan bereiden.
Ui pellen en in halve ringen snijden.
Peer schillen, klokhuis verwijderen en in partjes snijden.
Noten grof hakken. In droge koekenpan spekblokjes knapperig bakken.
Van olie, azijn, mosterd, zout en peper dressing roeren.
Sla over vier borden verdelen.
Aardappelpartjes en sperziebonen erop rangschikken.
Ui, peer en noten erover verdelen.
Met dressing besprenkelen en spekblokjes erop leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland