Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lauwwarme andijviesalade met rookworst
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
mes
2 Koekenpannen
schilmes,
vier borden
Ingrediënten
▢
350
g
andijvie
verse
▢
1
rookworst
250 g
▢
8
eetlepels
zonnebloemolie
▢
1
pak
aardappelschijfjes
700 g
▢
1
rode paprika
▢
1
appels
▢
1
eetlepel
azijn
▢
2
theelepel
mosterd
▢
mespunt
suiker
Instructies
Andijvie in reepjes snijden, wassen en goed laten uitlekken.
Rookworst 15 minuten in heet water verwarmen.
In 2 koekenpannen 4 eetlepels olie verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing bakken.
Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
Appel schillen, klokhuis verwijderen en in blokjes snijden.
Andijvie, paprika en appel over vier borden verdelen.
Van 4 eetlepels olie, azijn, mosterd en suiker dressing roeren, op smaak brengen met zout en peper en over andijvie sprenkelen.
Rookworst in plakjes snijden, met aardappelschijfjes mengen en over andijvie verdelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met pistolets.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Salade
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Griekenland