Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lintpasta met romige rivierkreeftjes
Snel te maken
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
g
tasty tom tomaten
tros
▢
1
ui
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
bakken
tagliatelle
verse / lintpasta, à 250 g
▢
3
bakjes
rivierkreeftjes
à 100 g
▢
1
bak
MonChou zacht en luchtig
200 g
▢
1
zakje
basilicum
verse 15 g
Instructies
Grill voorverwarmen.
Tomaten wassen en drogen (aan steel laten zitten).
Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken.
Ui pellen en snipperen.
Tomaten met 1 eetlepel olie besprenkelen en 5 minuten onder grill leggen.
In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en ui 2 minuten zachtjes bakken.
Rivierkreeftjes toevoegen en nog 2 minuten bakken.
MonChou door kreeftjes scheppen en laten smelten.
Basilicumblaadjes in stukjes scheuren.
Pasta over vier borden verdelen.
Romige kreeftjes erop scheppen.
Met basilicum bestrooien.
Tomaten erbij serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Italië