Ui snipperen: Pel de ui en snijd deze in kleine blokjes.
Kool snijden: Snijd de kool in zo dun mogelijke reepjes.
Paprika snijden: Maak de paprika schoon, verwijder de zaadjes en snijd de vrucht in dunne reepjes.
Lombok snijden: Snijd de lombok in kleine stukjes.
Als je het minder pittig wilt, verwijder dan de zaadjes en de zaadlijsten.
Kip snijden: Snijd de gare kip in kleine blokjes of reepjes.
Garnalen hakken: Hak de garnalen fijn.
Selderij hakken: Hak de selderijblaadjes fijn.
Prei snijden: Snijd de prei in dunne ringen.
Vulling mengen: Doe alle voorbereide ingrediënten in een kom en meng ze goed door elkaar: de gesneden kip, de gehakte garnalen, de taugé, de preiringen, de gesneden kool, de paprikareepjes, de gesnipperde ui, de gehakte selderij en de gesneden lombok.
Loempiavellen vullen: Schep een portie van het mengsel op elk loempiavel en vul ze.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Deze vulling is klaar voor gebruik in loempiavellen.
Serveer de bereide loempia's met zoetzure saus of chilisaus.
Wijnadvies:
Geen specifiek wijnadvies voor de vulling, afhankelijk van de uiteindelijke bereidingswijze en saus.