Verwarm de melk in een steelpan en giet over het paneermeel in een kom.
Voeg mosterdpoeder, zout, peper, geraspte kaas en losgeklopte eidooiers toe en meng goed.
Klop de eiwitten stijf in een aparte kom.
Spatel de eiwitten luchtig door het kaasmengsel.
Ovenschotel:
Vet een ovenschaal in en giet het kaasmengsel erin.
Bak 20-30 minuten in een voorverwarmde oven op 200-230 °C, tot goudbruin.
Salade:
Maak een salade van gemengde sla.
Snijd de tomaten in plakken en kruid met zout, peper en een snufje suiker.
Serveren:
Serveer de kaasschotel direct uit de oven met de salade en tomaten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Varieer met kaassoorten en voeg verse kruiden toe aan het kaasmengsel.Wijnadvies:Pinot Grigio of Sauvignon Blanc (licht, fruitig wit) of Pinot Noir (licht rood).