Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Luchtige kaaspops
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
5
plakken kaas
▢
Keukenpapier
▢
evtentueel
▢
paprika poeder
▢
Een hele hoop geduld
Instructies
Snijd de plakjes kaas in kleine vierkantjes.
En leg deze op een bord onder een keukenpapiertje.
Laat dit 48 uur staan.
*Heb je een voedseldroger? Droog de kaas van 10 uur op 40 graden of tot ze hard/leerachtig zijn.
Na 48 uur moet de kaas hard/leerachtig zijn.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
En leg de kaas stukjes op een bakplaat/bakpapier en schuif ze in de oven.
Blijf er bij, want na 3 minuten zijn ze al goed!
Laat ze niet te lang zitten, dan worden ze bitter.
Wanneer je een airfryer gebruikt, 180 graden en 2 a 3 minuutjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Kaas