Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Luxe champignon-brie toastjes
Heerlijke champignontoast met brie en basilicum, een smaakvol en snel te bereiden hapje.
Porties:
2
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Total time
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
grill
Broodrooster (optioneel)
Ingredients
▢
6
verse
basilicumblaadjes
▢
1
eetlepel
boter
▢
75
gram
brie
▢
100
gram
kastanjechampignons
▢
Peper
▢
2
sneetjes
witbrood
▢
Zout
Instructions
Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes.
Verhit de boter en bak de champignons bruin (3 minuten).
Bestrooi met peper en zout.
Snijd de brie in plakjes en knip het basilicum in reepjes.
Verwarm de grill voor.
Rooster het brood en verdeel de champignons en brie erover.
Strooi het basilicum erover en maal er peper boven.
Laat de kaas smelten onder de grill (2 minuten).
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer direct, eventueel met een salade.
Wijnadvies:
Een droge witte wijn, zoals Sauvignon Blanc.
Voedingswaarden
Calories:
350
kcal
|
koolhydraten:
25
g
|
Protein:
15
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
1
g
|
Sugar:
2
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Borrelhapjes
/
Brood
/
Kaas
/
Lunch
/
Voorgerechten
/
Warme hapjes
Land van herkomst
Frankrijk
/
Fusion
/
Nederland
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch