Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Macaroni met gerookte zalm en dille-roomsaus
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
150
gram
lintmacaroni
of elleboogmacaroni
▢
zout
▢
peper
versgemalen
▢
250
gram
prei
gesneden
▢
1
zakje
dillesaus
of 2 eetlepels dille en 2 eetlepels room culinair
▢
¾
deciliter
slagroom
▢
150-200
gram
zalm
gerookte
▢
50
gram
belegen kaas
geraspte
Instructies
Kook de macaroni beetgaar in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking;
kook de prei de laatste 3 minuten mee.
Maak intussen de dillesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking, roer de slagroom erdoor en laat de saus ca. 2 minuten zachtjes pruttelen.
Giet de macaroni en de prei af in een vergiet; roer de dillesaus en de zalmsnippers erdoor en breng het gerecht op smaak met zout en peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Vis