Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Maccheroni met zalmsaus
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
mes
braadpan
Zeef
Ingrediënten
▢
2
zakken
maccheroni bicolore
pasta, à 250 g
▢
1
ui
▢
250
g
champignons
▢
1
blik
roze zalm
418 g
▢
2
eetlepel(s)
boter
of margarine
▢
300
g
doperwten
extra fijn uit de diepvries
▢
200
g
verse roomkaas
▢
1
kruidenbouillontablet
Instructies
Maccheroni bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
In zeef zalm laten uitlekken.
Vellen en graatjes verwijderen.
Zalm in stukjes verdelen.
In braadpan boter verhitten.
Ui ca. 2 minuten fruiten.
Champignons toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
Zalm, doperwtjes en roomkaas toevoegen en aan de kook brengen.
Bouillontablet erboven verkruimelen.
Saus ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken.
Serveren met maccheroni.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vis
/
Zalm
Land van herkomst
Italië