Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Magret de pintade aux champignons
(borstfilet van parelhoen met champignons)
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
halve
parelhoenderborsten
▢
8
morieltjes
▢
1
ui
▢
⅛
knolselderij
▢
botten van parelhoenders
▢
foelie
▢
200
gram
champignons
▢
1
prei
▢
1
teentje
knoflook
▢
70
gram
wortel
▢
oregano
Instructies
Hak de botten in stukken en bak ze in boter bruin.
Voeg net zoveel water toe tot ze net onder staan.
Voeg de choongemaakte grofgesneden groenten er bij met het paddestoelenafval.
Kruid met een beetje foelie en oregano.
Laat zonder deksel een uurtje koken.
Zeef door een neteldoekse lap en laat de saus tot gewenste dikte inkoken.
Voeg de paddestoelen toe en laat ze gaar worden.
De saus moet fluwelig zijn.
Bind desnoods met een beetje maïzena.
Bestrooi de borsten met peper en zout en braad ze 6 minuten in weinig boter.
Snij ze in plakken en serveer met sus en paddestoelen.
Serveer er versgebakken stokbrood bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte