Schil de avocado’s, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in plakjes.
Besprenkel de plakjes avocado met het limoensap.
Spoel de kidneybonen af in een vergiet en laat uitlekken.
Was de tomaatjes en halveer ze.
Pel de ui en snijd in dunne ringen.
Hak de rode peper fijn.
Meng de dressing met de rode peper, limoenschil en bieslook.
Meng de kidneybonen met tomaat, avocado, ui en de helft van de dressing.
Boen de aardappels schoon en prik ze in met een vork.
Leg de aardappels op keukenpapier in de magnetron en gaar ze 15 minuten op 600 Watt.
Wikkel de aardappels in een keukendoek en laat 10 minuten nagaren.
Verhit de olie in een koekenpan.
Bak de maïsschnitzels in 4-5 minuten op matig vuur goudbruin en keer regelmatig.
Verdeel de bonensalade over vier borden.
Leg de schnitzels en gepofte aardappels ernaast.
Snijd de aardappels open en schep de rest van de dressing erin.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Garneer de aardappels met extra bieslook of een partje limoen voor extra frisheid.Wijnadvies: Een frisse Verdejo of droge Riesling combineert goed met de limoen en avocado.