Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Marokkaanse Gehaktballetjes met Venkeldip
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
Alpro® Soya Fijngehakt
▢
1
blik
kikkererwten
▢
1
Spaanse peper
fijngehakt
▢
1
teentje
knoflook
fijngehakt
▢
½
bos
verse koriander
fijngehakt
▢
1
tl
komijnpoeder
▢
1
tl
paprikapoeder
▢
½
citroen
sap
▢
4
tortilla’s
▢
3
el
Alpro® Soya Yoghurtvariatie Naturel
▢
1
venkelknol
▢
Zout
▢
Peper
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng de knoflook, Spaanse peper, koriander, kikkererwten, komijn- en paprikapoeder, citroensap, en zout met een staafmixer (niet te fijn).
Voeg het Alpro® Soya Fijngehakt toe aan dit mengsel en breng op smaak met zout en peper.
Snijd lange stroken van de tortilla’s.
Maak balletjes van het mengsel met een ijsbolletjestang of lepel en wikkel ze in de stroken tortilla.
Zet ze vast met een cocktailprikker.
Bak de balletjes 10 minuten in de oven.
Snipper ondertussen de venkel fijn en voeg deze toe aan de Alpro® Soya Yoghurtvariatie.
Breng de dip op smaak met zout en peper.
Serveer de Marokkaanse gehaktballetjes met de venkeldip als borrelhapje of snack.
Voedingswaarden
Calories:
350
kcal
|
koolhydraten:
40
g
|
Protein:
12
g
|
Vet:
18
g
|
Zout:
3
g
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Vleesvervangers
/
Warme hapjes
Land van herkomst
Marokko
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch