Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Marokkaanse kip
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
drumsticks
▢
3
aardappels
▢
1
ui
fijn gesneden
▢
2
teentjes
knoflook
▢
2
tabletten
kruidenbouillon
▢
peper
▢
1
th
laospoeder
▢
2
eieren
▢
4
eetlepel(s)
olie
▢
paneermeel
▢
bloem
Instructies
Ontvel de drumsticks laat ze in een pan met water koken tot dat ze gaar zijn.
Schil en kook de aardappels,stamp ze daarna fijn(puree).
Giet de drumsticks af en laat ze afkoelen,haal daana het vlees van de botjes(gooi de botjes niet weg)snij het vlees in stukjes.
Doe in een pan 4eetl olie bak de ui,knoflook voeg dan de kip,peper, laospoeder en kruidenboulion bak alles een paar minutjes en laat afkoelen
Meng her vleesmengsel me de aardappelpuree en een beetje ei doe het om de botjes en geef het de vorm van een drumstick.
Haal de drumsticks door ei,bloem,nog een keer ei en dan door de paneerneel.
Bak de drumsticks in olie/friteuse.
Notities / Tips / Wijnadvies
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Marokko