Klop de boter of margarine met de suiker tot room, sla er geleidelijk de losgeklopte eieren door en schep er ook de gezeefde bloem voorzichtig door.
Doe het mengsel in de vorm.
Zet deze in het midden van de oven en laat de cake de 50 min bij 175 graden in de oven staan.
Voor de kerstboompjes:
Besmeer de cake met creme, gemaakt van 60 gr boter, 1 eetlepel citroensap en 240 gr gezeefde poedersuiker.
Vul de 'pot' met marshmallowsneeuw gemaakt door 60 gr marshmallows te laten smelten in 1 eetlepel melk.
Laat dit afkoelen en schep er voorzichtig een stijfgeklopt eiwit en 15 gr suiker door.
Voor de garnering
Druk de marshmallows stevig vast op de pot, zet er een tak in en versier deze met kerstballen.
Voor de kerstpudding
Besmeer de cake met creme, gemaakt van 60 gr boter, 1 eetlepel citroensap en 240 gr gezeefde poedersuiker, druk er de doormidden gesneden marshmallows stevig op en versier het geheel met een takje mistletoe.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tip: Variatie: voeg aan het cakedeeg wat geraspte citroenschil toe.