Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Médaillons de faisan
(fazant medaillons)
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
40
gram
ganzeleverpastei
▢
4
dl
wildbouillon
▢
2
blaadje(s)
gelatine
▢
1
fazant
▢
4
kastanjes
▢
zout
▢
peper
Instructies
Braad de fazantborst rose.
Hak de rest van de fazant kleinen maak er 4 dl wildbouiullon van.
Klaar deze en kook in tot 1 dl.
Als deze nog heet is voegen we er de baladjes gelatine bij, die in water geweekt zijn.
Laat de borst afkoelen en snij in 4 mooie medaillons.
Kruis de kastanjes in.
Haal er de schillen af en laat ze in vers water nog eens 45 minuten koken.
Spuit er met een spuitzakmet kleine gekartelde spuit een randje ganzeleverpastei op de medaillons.
Zet er een kastanje in en trek twee keer door de gelei.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte