Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mediterranean breeze
Allerhande 2002
Porties:
4
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Keukenmachine
hoge glazen
rietjes
Ingrediënten
▢
1
kilo
perziken
of blik perziken op sap (820 g)
▢
4
eetlepels
Pastis of Pernod
slijter
▢
20
ijsblokjes
▢
½
liter
mousserende droge witte wijn
brut
Instructies
Perziken schillen en pit verwijderen of perziken uit blik laten uitlekken.
Perziken in keukenmachine pureren.
Perzikpuree door zeef wrijven en 1/2 liter afmeten.
Pastis erdoor roeren. IJsblokjes in keukenmachine vergruizen.
IJsgruis over glazen verdelen.
Mousserende wijn met garde door perzikpuree kloppen en over ijs schenken.
Rietjes erin zetten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden
energie 135 kcal
eiwit 11 g
koolhydraten 12 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dranken
/
Koude Dranken
Land van herkomst
Mediterraan
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch