Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mexicaanse entrecôte
Snel te maken.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
grote
aardappels
kruimig (à 200 g)
▢
2
schaaltjes
entrecôtes
à ca. 300 g
▢
1
eetlepel
Mexicaanse seasoningsmix
potje à 100 g
▢
4
vleestomaten
▢
1
pot
groenteschotel Mexicaans
620 g
▢
50
g
boter
of margarine
▢
1
beker
zure room
125 ml
Instructies
Aardappels schoonboenen, inprikken en ca. 15 minuten op vol vermogen (700 Watt) in magnetron poffen.
Nog ca. 5 minuten laten nagaren.
Intussen entrecôte bestrooien met Mexican kruiden.
Vleestomaten wassen, kroontje verwijderen en in stukjes snijden.
Groenteschotel verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Tomaten meeverwarmen.
In koekenpan boter verhitten en entrecôte in ca. 2 à 4 minuten per zijde medium bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met gepofte aardappel met zure room en groenteschotel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Mexico