Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mexicaanse groenteschotel met kidneybonen
Porties:
2
a 3 personen
Total time
1
uur
uur
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
blokjes
Knorr Kruiden-Bouquet Peterselie-Knoflook
▢
2
eetlepel
olie
▢
1
pakket Mexicaanse roerbakgroenten
250 gr, bestaande uit prei, tomaat, wortel, courgette en maïskorrels
▢
1
potje
mini-maïskolfjes
185 gr, uitgelekt
▢
1
blik
kidneybonen
200 gr, uitgelekt
▢
1
dl
tomatensap
▢
2
eetlepel
chilisaus
Instructies
Verhit de olie in pan of wok en roerbak de groenten op hoog vuur ± 3
minuten.
Voeg de maïskolfjes, de kidneybonen, het tomatensap en de chilisaus toe en laat het gerecht door en door
warm worden.
Roer de blokjes Kruiden-Bouquet door de groenten tot ze zijn gesmolten.
Lekker met pittige (Mexicaans gekruide) gehaktballetjes en bijvoorbeeld meergranenrijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
Land van herkomst
Mexico
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch