Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mexicaanse kabeljauwschotel
Snel te maken.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
uien
▢
1
courgette
▢
2
schaaltjes
kabeljauwfilet
à 245 g
▢
2
eetlepel(s)
boter of margarine
▢
1
pot
groenteschotel Mexicaans
620 g
▢
1½
eetlepel(s)
Mexicaanse seasoningsmix
strooibusje à 100 g
▢
1
zak
tortilla chips
150 g
▢
100
g
gemalen belegen kaas
zakje à 150 g
Instructies
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Uien pellen en snipperen.
Courgette wassen en in stukjes snijden.
Kabeljauw in stukjes snijden.
In braadpan boter verhitten.
Hierin uien en courgette ca. 2 minuten fruiten.
Vis ca. 3 minuten meebakken.
Groenteschotel toevoegen en meeverwarmen.
Op smaak brengen met seasoning mix.
Helft van chips breken.
Groentemengsel overdoen in ovenschaal.
Bestrooien met gebroken chips.
Bestrooien met kaas en onder grill bruin laten worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met rest van chips.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Mexico