Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mexicaanse Stamppot met Cajun-Varkensreepjes
Geniet van deze smakelijke Mexicaanse stamppot met een pittige twist van cajunkruiden, perfect voor een stevige maaltijd met een Mexicaanse touch!
Porties:
4
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pakje
dikke plakken schouderham
ca. 160 g
▢
5
eetlepels
vloeibare margarine
▢
2
theelepels
cajunkruiden
▢
1
zak
Mexicaanse wokmix
diepvries, 750 g
▢
1
pak
aardappelpuree voor stamppot
224 g
▢
1
zakje
jus naturel
29 g
Instructies
Snijd de schouderham in reepjes.
Verhit 1 eetlepel margarine in een koekenpan en bak de vleesreepjes met cajunkruiden in ongeveer 4 minuten gaar.
Verhit de resterende margarine in een wok.
Roerbak de Mexicaanse wokmix gedurende 5 minuten.
Bereid de aardappelpuree volgens de instructies op de verpakking.
Meng de wokgroente en vleesreepjes door de aardappelpuree.
Bereid de jus volgens de instructies op de verpakking.
Serveer de Mexicaanse stamppot met een kuiltje jus erin.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een lichte rode wijn zoals een Beaujolais past goed bij dit gerecht
Voedingswaarden
Calories:
420
kcal
|
koolhydraten:
35
g
|
Protein:
20
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
2.8
mg
|
Sugar:
2
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Stamppot
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Mexico