Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mexicaanse stamppot met jus.
Snel te maken.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pakje
schouderham
dikke plakken ca. 160 g
▢
5
eetlepels
vloeibare margarine
▢
2
theelepel
cajunkruiden
▢
1
zak
Mexicaanse wokmix
diepvries, 750 g
▢
1
pak
aardappelpuree voor stamppot
224 g
▢
1
zakje
jus naturel
29 g
Instructies
Ham in reepjes snijden.
In koekenpan 1 eetlepel margarine verhitten en vleesreepjes met cajunkruiden in ca. 4 minuten bakken.
In wok rest van margarine verhitten. Wokgroente in 5 minuten roerbakken.
Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken.
Wokgroente en vleesreepjes door puree scheppen.
Jus maken volgens gebruiksaanwijzing.
Notities / Tips / Wijnadvies
Stamppot met kuiltje jus serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Stamppot
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Mexico