Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mexicaanse tomatensoep van Onbekende Auteur
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
ui
gesnipperd
▢
2
teentjes
knoflook
gesnipperd
▢
1
rode
peper
ontzaad en in ringetjes
▢
1
gele
paprika
in stukjes
▢
1
blikje
maïs
uitgelekt
▢
1
pot
Maggi basis voor Tomatencrèmesoep à 610 ml
▢
1
rookworst à 250 gram
in blokjes
▢
tabasco
▢
3
eetlepel(s)
koriander
geknipt
Instructies
Verhit de olie in een ruime soeppan en fruit de ui met de knoflook en het pepertje al omscheppend 5 minuten op een halfhoog vuur.
Voeg de paprika toe en bak hem 3 minuten mee.
Schenk de soepbasis erbij en voeg 1½ - 2 potten water toe.
Breng de soep aan de kook.
Schep de maïs en de worst erdoor en laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
Breng de soep op smaak met tabasco en roer de koriander door de soep.
Lekker met stokbrood of donker volkorenbrood met gezouten boter.
Campo lavilla rosé
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Vlees
Land van herkomst
Mexico