Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Miniknakworstjes in Bladerdeeg
Porties:
20
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
airfryer
Ingrediënten
▢
1
blik
miniknakworstjes
ca. 20 stuks, uitlekgewicht 220 gr
▢
100
gr
bladerdeeg
▢
1
el
fijne mosterd + extra om te serveren
Instructies
Laat de knakworstjes goed uitlekken en dep ze droog met een vel keukenpapier.
Snijd het bladerdeeg in repen van 5 bij 1,5 cm.
Bestrijk elke reep met een dun laagje mosterd.
Verwarm de Airfryer voor op 200 graden.
Vouw elk knakworstje in een spiraal van bladerdeeg.
Plaats de gevulde worstjes in de mand van de Airfryer en schuif de mand in het apparaat.
Stel de timer in op 10 minuten.
Bak de worstjes tot het signaal van de timer klinkt en ze goudbruin zijn.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de miniknakworstjes op een schaal met een klein kommetje mosterd.
--------------------------------------------------------------------------------------------------