Giet de aardappelen af en stamp ze fijn, meng met de crème fraîche.
Verhit 1 eetlepel olie in een anti-aanbak koekenpan en bak de worstjes op laag vuur in 7-8 minuten gaar.
Keer de worstjes regelmatig om en houd ze warm in aluminiumfolie.
Verhit de resterende olie in een wok en roerbak de spinazie in gedeelten tot deze geslonken is.
Breng op smaak met geperste knoflook, zout en peper.
Laat de spinazie uitlekken in een vergiet en druk overtollig vocht eruit.
Meng de uitgelekte spinazie door de gestampte aardappelen en crème fraîche.
Serveer de stamppot met de gebakken worstjes er bovenop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een frisse salade of wat tomaatjes voor een extra bite.Wijnadvies:Een medium-bodied rode wijn zoals een Spaanse Tempranillo past goed bij de hartige smaken van de worstjes en de romige stamppot.