Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
punten
Kleiner
Normaal
Groter
MonChou-vruchtentaart
Porties:
8
punten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
mixer
Koelkast
Ingrediënten
Voor de kruimelkorst:
▢
175
gram
mariabiscuits
▢
125
gram
gesmolten boter
Voor de vulling:
▢
200
gram
zachte MonChou
▢
200
gram
basterdsuiker
▢
2
eetlepels
kirsch
Voor de garnering:
▢
250
gram
aardbeien
Instructies
Verkruimel de biscuits en meng de gesmolten boter erdoor.
Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm met een doorsnee van 22 cm, druk het aan en strijk het glad.
Laat de korst in de koelkast hard worden.
Klop de MonChou samen met de basterdsuiker en de kirsch met een mixer
goed door elkaar, schep het op de korstbodem en strijk de bovenkant glad.
Laat het mengsel in de koelkast opstijven.
Maak de aardbeien schoon, snijd ze in plakjes en garneer de bovenkant vande taart hiermee.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Taart