Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Monchoutaart
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koelkast
Ingrediënten
▢
200
g
biskwie
▢
200
g
boter
▢
¼
l
slagroom
▢
1
pak
klopvast
▢
1
pakje
monchou
▢
125
g
basterdsuiker
▢
1
klein blikje
kersenvlaaivulling
Instructies
Rol de biscuit fijn
Smelt de boter.
Mengen en op de bodem van een vorm leggen.
Slagroom met de klopvast stijf kloppen.
Monchou en suiker door elkaar roeren.
De geklopte slagroom erbij doen op de bodem van de vorm leggen.
Vlaaivulling erover heen strijken.
2 uur in de koelkast laten opstijven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gebak
/
Taart