Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
MonChoutaart 2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
een springvorm van 26 cm doorsnee
Ingrediënten
▢
1
rol tarwebiscuits
▢
125
gram
boter
▢
1
pakje
MonChou
▢
125
gram
witte basterdsuiker
▢
½
liter
slagroom
▢
1
blikje
vlaaivulling
Instructies
Verkruimel de biscuits.
Smelt de boter in een steelpannetje, roer de koekkruimels erdoor en stort dit in de springvorm.
Zet die even in de koelkast, dan wordt de bodem al stevig.
Vermeng de (zachte) MonChou met de suiker.
Klop de slagroom (zonder suiker) stijf en vermeng die met het kaassuikermengsel.
Giet de vlaaivulling op de bodem in de vorm en smeer er het kaasslagroommengsel over.
Strijk de bovenkant glad en laat de taart in de koelkast in ± 2 uur stevig worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Taart