Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Nakji jeongol
Koreaanse inktvis
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
inktvis
schoongemaakt, met wat zout ingewreven en kleingesneden
▢
200
gram
courgette
in plakjes
▢
100
gram
champignons
in plakjes
▢
100
gram
wortels
in plakjes
▢
bosje(s)
Groene ui
gesnipperd
▢
2
eetlepel(s)
groene chilipasta
▢
1
eetlepel(s)
chilipoeder
▢
2
teentjes
knoflook
uitgeperst
▢
1
eetlepel(s)
sesamzaad
▢
2
eetlepel(s)
sojasaus
Instructies
Meng de sojasaus met chilipasta, chilipoeder, knoflook, sesamzaad en de helft van de uien en marineer de inktvis hierin een half uur.
Roerbak de wortels, courgettes, champignons en de rest van de uien gedurende 5 minuten.
Voeg de inktvis toe en bak nog een paar minuten.
Bak niet te lang want inktvis wordt snel taai.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
Korea