Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Noedelsoep met lente uitjes en gamba’s
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
3
lente-uitjes
▢
100
g
kerstomaatjes
▢
1
visbouillontablet
▢
Wok Olie
▢
200
g
rauwe gepelde gamba’s
▢
300
g
gesneden spitskool
▢
6
eetlepels
Conimex Woksaus Indonesische Zoete Soja
▢
½
zak
Conimex Wok Noedels
Instructions
Snijd de lente-ui in stukjes.
Verwijder de kroontjes van de tomaatjes en was ze.
Breng 750 ml water met de bouillontablet aan de kook.
Roer tot de tablet is opgelost.
Verhit een wok, voeg een klein scheutje olie toe en wok de gamba’s 2 minuten.
Voeg de spitskool toe en wok 1 minuut.
Voeg de woksaus toe en wok nog 1 minuut.
Voeg de bouillon toe en laat aan de kook komen.
Voeg zodra deze kookt de lente-ui, de kerstomaatjes en de noedels toe en laat 2 minuten meekoken.
Schep de noedelsoep in de kommen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Noedels
/
Soep
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Oosters
Jaargetijde:
Snel te maken