Deze heerlijke notenrotskoekjes combineren de knapperigheid van biscuitkruimels met de zoetheid van marshmallows en chocolade. Perfect voor bij de koffie!
Smelt de boter en meng deze met de koekkruimels en suiker.
Druk het mengsel uit op de bodem van een met folie beklede bakvorm.
Strooi de pecannoten erover en bak 10 minuten.
Haal de vorm uit de oven en strooi de marshmallows en chocoladedruppels erover.
Plaats de vorm terug in de oven en bak nog 10 minuten tot de marshmallows gesmolten zijn.
Laat volledig afkoelen in de vorm.
Snijd in blokjes en bewaar in een luchtdichte trommel.
Variaties:
Notenrotskoekjes met kersen: Voeg 150 g rode bigarreaux toe voordat je de marshmallows toevoegt.
Roze notenrotskoekjes: Vervang pure chocolade door witte chocoladedruppels en voeg 75 g gedroogde kersen toe.
Gebruik roze marshmallows.
Notenrotskoekjes met karamel: Besprenkel de gebakken bodem met 4 el karamelsaus en 75 g gehakte zachte karamels voor je de chocolade en marshmallows toevoegt.
Pindarotskoekjes: Vervang pecannoten door pinda's en schep na het bakken van de bodem 125 g pindakaas erop voordat je de chocolade en marshmallows toevoegt.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een bolletje vanille-ijs of een kop koffie.Wijnadvies:Lekker met een glas dessertwijn zoals een zoete sherry of port.