Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Oeufs brouillés la Bercy
(roereieren uit Bercy)
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
8
ei
▢
75
g
boter
▢
8
plokworstjes
▢
zout
▢
peper
Instructies
Breek de eieren in een kom.
Maak de dooiers stuk met een vork en roer zachtjes zonder te kloppen.
Snij de worstjes in plakjes.
Verhit 25 g boter in een pan en bak hierin de schijfjes worst.
Haal dan de pan van het vuur.
Voeg, als alles afgekoeld is, de eieren toe.
Zet de pan op een zeer laag vuur en roer onophoudelijk met een houten lepel.
Als de eieren klaar zijn, snijden we de rest van de boter in kleine stukjes en werken deze door de eieren heen.
Serveer de eieren op een voorverwarmde schaal.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei