Halveer de avocado, wip de pit eruit en trek de schil van de helften.
Snijd het vruchtvlees in blokjes en schep het met de rode ui, de knoflook, tabasco en peper en zout naar smaak door elkaar.
Verhit de olie verdeeld over 2 koekenpannen met antiaanbaklaag en fruit de zoete uien al omscheppend verdeeld over 2 pannen, in ± 7 minuten goudgeel en glazig.
Klop de eieren met ½ dl water, peper en zout naar smaak en de bieslook los en verdeel het mengsel over de twee pannen.
Laat het ei op een laag vuur stollen.
Keer de omeletten met behulp van een deksel als de bovenkant bijna droog is en laat ook de andere kant lichtbruin kleuren.
Snijd de omeletten in punten en serveer ze met de salsa.
Lekker met gebakken aardappelen en een bonensalade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met gebakken aardappelen en een bonensalade. Wijnadvies: Andes Peaks, chardonnay. Wit, Chili