Verwarm de witte bonen in tomatensaus in een steelpan ca.
3 minuten op middelhoog vuur.
Bak het ontbijtspek in een hete koekenpan in ca.
8 minuten krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
Roer de eieren los en bak ze in het spekvet met de kruiden tot roerei.
Hak de koriander grof.
Verwarm de tortillawraps volgens de verpakking.
Beleg de wraps met ijsbergsla, tomaatjes, warme bonen, roerei en koriander.
Rol de wraps op, zet vast met cocktailprikkers of wikkel in bakpapier en bind vast met keukentouw.
Notities / Tips / Wijnadvies
Vegatip:
Laat het spek achterwege en roer 4 el geraspte cheddar of oude kaas door het roerei.
Liever vegan?
Vervang de eieren door 400 g in olijfolie gebakken, verkruimelde gerookte tofu Serveertip:Serveer met een extra schep bonen, wat chilisaus of een lepeltje zure room voor nog meer smaak.Wijnadvies:Een frisse Sauvignon Blanc of lichte Pinot Noir past hier goed bij. Liever alcoholvrij? Kies dan voor sinaasappelsap of ijsthee met citroen.