Meng de sojasaus, sambal, knoflook, Spice Vijf en maïzena in een schaal tot een marinade.
Marineer de biefstuk in deze saus en laat minstens 15 minuten intrekken.
Snijd de gemarineerde biefstuk in reepjes.
Verhit een wok of grote koekenpan op hoog vuur.
Roerbak de biefstukreepjes kort tot ze mooi bruin en sappig zijn, haal ze uit de pan en zet opzij.
Roerbak in dezelfde pan de gesneden rode uien 2 minuten.
Voeg de paksoi en de roerbakgroenten toe en bak nog 3-5 minuten tot ze beetgaar zijn.
Doe de gebakken biefstuk terug in de pan en roer alles goed door tot het volledig gaar is.
Serveer de roerbakschotel met rijst, augurken, kroepoek en een frisse salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met pandanrijst en een frisse komkommersalade voor een compleet gerecht.Wijnadvies:Een fruitige Shiraz of een kruidige Malbec past goed bij de intense smaken van dit gerecht.