Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Oosterse salade met zalm
Snel te maken.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
struikje
andijvie
ca. 250 g
▢
1
schaaltje
taugé
125 g
▢
1
schaaltje
Schotse zalmfilet
ca. 250 g
▢
1
eetlepel(s)
Japanse sojasaus
▢
1
eetlepel(s)
azijn
▢
2
eetlepel(s)
seroendeng
pot à 100 g
Instructies
Andijvie wassen en in reepjes snijden.
Taugé afspoelen met kokend water.
Andijvie en taugé over vier borden verdelen.
Zalmfilet in 4 stukken snijden en bestrooien met zout en peper.
In koekenpan metantiaanbaklaag 2 eetlepels olie verhitten.
Zalmfilet in ca. 4 minuten aan beide zijden bakken.
Intussen dressing roeren van rest van olie, sojasaus, azijn, zout en peper.
Dressing over salade verdelen en seroendeng erover strooien.
Zalmfilet op salade leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Salade
/
Vis
/
Zalm
Land van herkomst
Oosters